fbpx
B2B-verkkokauppias / Markkinointipäällikkö2019-10-28T15:02:21+02:00

B2B-VERKKOKAUPPIAS / MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖ

Ohjelmistoja.fi on suomalainen kuukausiveloitteisten palveluna tarjottavien ohjelmistojen (SaaS, Software as a Service) markkinapaikkaa kehittävä yhtiö. Toiminnan ytimenä oleva verkkokauppa tarjoaa lähes 50 erilaista liiketoiminnassa käytettävää nykyaikaista SaaS-tuotetta tilattavaksi yhdellä laskulla. Olemme markkinajohtaja mm. Pipedriven CRM -tuotteen jälleenmyynnissä Suomessa.

Saimme merkittävän ulkopuolisen rahoituksen verkkokaupan toiminnan kehittämiseen ja kansainvälistämiseen. Etsimme nyt tiimiimme mukaan kokenutta B2B-palvelujen tai verkkokaupan osaajaa.

Vastuullasi on verkkopalveluille ja verkkokaupalle asetettujen liiketoimintatavoitteiden saavuttaminen (mm. verkkokaupan myynti ja myynnillisten yhteydenottojen kasvattaminen) sekä näiden palvelujen jatkuva kehittäminen. Työpöydälläsi on lisäksi viikoittain kampanjoiden suunnittelua ja toteutuksia, hakukoneoptimointia ja hakusanamainontaa, konversioiden parantamista sekä tulosten analysointia.

Uskallat uudistaa ja haastaa, pidät langat käsissäsi, toimit hyvässä yhteistyössä yhteistyökumppaneiden kanssa. Sinulla on hyvät IT-taidot ja kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Etsimme henkilöä, jolla on myynti- ja tulosnälkää sekä tahtoa ja kykyä kehittyä työn ja ympäristössä tapahtuvien vaatimusten mukaisesti. Arvostamme näyttöjä modernien myynti- ja markkinointityökalujen tuloksekkaasta hyödyntämisestä. Kokemus pk-sektorin B2B-palvelujen myynnistä tai tuotejohtamisesta katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden päästä rakentamaan Ohjelmistoja.fi-palvelun liiketoimintaa kasvuun, näköalapaikan SaaS-ohjelmistoliiketoimintaan, sekä mukavan tiimin tuen ja hyvät työsuhde-edut (mm. työterveyshuolto, ateria- ja liikenne-etu).

Työssä on mahdollisuus erittäin hyvään tulotasoon verkkokaupan kasvun kautta tulevista bonuksista sekä vaurastumiseen optio-ohjelman kautta, mikäli yhtiön liiketoiminta lähtee voimakkaaseen kasvuun.

Tehtävä on uusi, joten roolia, työn painopisteitä ja tulevaisuuden kehityspolkua ei ole lukittu. Tässä työssä pääseekin aidosti vaikuttamaan asioihin ja kehittämään uutta. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV!

Kiinnostuitko? Täytä hakemus palkkatoiveineen osoitteessa:

Täytä lomake

Haku päättyy 19.11.2019, mutta paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Tapio Talvisalo sähköpostilla tapio@ohjelmistoja.fi

Olemme savuton työpaikka.