fbpx
Yritys2019-05-08T10:48:10+03:00

SaaS-tuotteiden verkkokauppa

Olemme SaaS-tuotteiden (Software as a Service) myyntiin ja markkinointiin keskittynyt yhtiö. Myymme valikoituja suomalaisia SaaS-ohjelmistoja liiketoiminnan kehittämiseen. Toimimme ylläpitäjänä ja kauppiaana ohjelmistotuotteiden markkinapaikassa Ohjelmistoja.fi.

Edustamme n. 60 SaaS-ohjelmistoa, jotka ovat suunnattu myyntiin ja markkinointiin, tai yrityksen sisäisen toiminnan kehittämiseen (hr, johtaminen, tiimityö).

Taustalla 20 v. kokemus verkkokaupasta ja jatkuvien palveluiden verkkomyynnistä

Yhtiön taustalla on perustajien pitkä kokemus sähköisestä kaupankäynnistä ja SaaS-liiketoiminnasta. Konkreettisesti palvelun kehitys alkoi Ohjelmistoyrittäjielle tehdyn SaaS-katalogin jatkokehitysajatuksesta.

Lähdimme tutkimaan löytyykö SaaS-yhtiöille markkinapaikkaperusteella toimivia jälleenmyyntikanavia ja tarjonta vaikutti heikolta ja fragmentoituneelta. Erilaisia passiivisia katalogeja ja toimialakohtaisia markkinapaikkoja löytyy, mutta avointa markkinapaikkaa jonne kuka vaan SaaS-yhtiö voi tuoda tuotteensa myyntiin helposti ei löytynyt.

Homma on lähtenyt käyntiin vauhdikkaasti ja useita suomalaisia SaaSeja ja muutama ulkomaalainenkin on jo SaaShop:in tarjonnassa, mm Lato Tools, Nexetic,  RecRight, Pipedrive, Trendmicro, Livechatinc.com, Callpage.io ja JazzHR.

Tutustu tarjontaamme

Palvelualustana Pilvi Platform -markkinapaikkamoottori

Pilven alusta on suunniteltu markkinapaikaksi, joka mahdollistaa monen eri toimittajan tuotteiden myynnin  yhdessä paikassa. Se perustuu avoimeen verkkokauppa-ajatteluun, eli että tuotteita voi käydä selaamassa ja ostamassa kuka vain.

Lisäksi se tarjoaa valmiit integraatiorajapinnat, joita vasten SaaS-yhtiöt voivat liittyä, ja siten aloittaa oman tuotteen myynnin verkkokaupassa. Lue lisää: http://developer.pilvi.com

Pipedrive logo

Pipedrive Silver

Teemme myyjistä pysäyttämättömiä

Pipedrive on asiakkuuksienhallinta (CRM) ja myynninohjaus samassa paketissa. Se on suunniteltu myyjälle ja sitä on helppo käyttää. Sillä maksimoi tulokset hyvin pienellä vaivalla. Pipedrivessa on kaikki, mitä tarvitset selkeän myyntiprosessin luomiseen ja tiimin pitämiseen järjestyksessä. Pipedrive käyttöönotto ja muut palvelut, kuten integraatiot ja koulutus myyjillesi samalla kertaa kauttamme.

15 €/kk/käyttäjä  (12,50€ vuosisopimuksella)

Lue lisää
Osta

Ota yhteyttä

Autamme sinua valitsemaan ja ottamaan käyttöön yrityksellenne sopivimmat ohjelmistot

Tahdotko kuulla lisää uusista myyntimahdollisuuksista?

Ota yhteyttä, niin luomme sinulle kasvua uusista asiakkaista!