SaaShop – suomalainen ohjelmistojen asiantuntija

Olemme Suomen johtava SaaS-ohjelmistojen (Software as a Service) asiantuntija. Toimitamme laajasti erilaisia ohjelmistoja yritysten toiminnan tehostamiseen ja kasvattamiseen. Edustamme yli 600 kotimaista ja kansainvälistä SaaS-tuotetta. Kauttamme voi tilata niitä ja mitä tahansa SaaS-ohjelmistoja keskittäen ne yhdelle ainoalle laskulle.

0+
asiakasta luottaa

Kaikki

ohjelmistot yrityksellesi

0+
asiakaspalvelu

Liiketoiminta-alueet & asiakkaat

Asiakkaamme ovat suomalaisia pk-yrityksiä, joiden kokoluokka on 1-500 henkilöä. Autamme heitä oikeiden ohjelmistojen valinnassa, hallinnassa sekä näihin liittyvissä käyttötuissa.

Liiketoimintamme koostuu kahdesta alueesta:

SaaShop työpaikkana

Olemme kasvuhakuinen yhtiö, jonka tavoitteina on kansainvälistyminen ja markkinapaikan kasvattaminen Yhdysvaltojen markkinoille. Tavoitteemme ovat korkealla ja etsimme töihin ihmisiä, jotka haluavat mennä siitä mistä aita on korkein – tai ainakin yrittää siitä.

Pipedrive CRM

Toimintaa ohjaavia arvojamme ovat:

  • Asiakas keskiössä: Pidämme lupauksemme, tuotamme lisäarvoa asiakkaillemme. Ylitämme asiakkaiden odotukset.
  • Avoin positiivinen asenne: Kunnioitamme toisiamme ja kommunikoimme avoimesti ja rehellisesti.
  • Laadukas kehitys: Kehitystyön laatu ja dokumentointi. Kehitämme osaamistamme vastaamaan asiakkaiden muuttuvia tarpeita ja sitoudumme jatkuvaan kehitykseen.
undraw_Through_the_desert_re_1q2x

Toimipisteemme sijaitsee Espoon Otaniemessä

Toimistomme sijaitsee Otaniemessä, joten kulkuyhteydet ja palvelut ovat lähellä. Kävelymatka metrolta meille on vain viisi minuuttia.

Olemme osa isompaa konsernia

Yhtiömme on yrittäjävetoinen, jonka perustajilla on yli 15 vuoden kokemus liiketoiminnan eri osa-alueista myynnistä tuotekehitykseen. Yrityksemme kuuluu osakkuusyhtiönä Winterbackwoods-konserniin, joka sijoittaa IT-alan yrityksiin. Sisaryhtiöitämme ovat muun muassa Louhi, Pilvi ja joukko muita suomalaisia SaaS-startuppeja.

Kumppani SaaS-yhtiöille – yhteisenä tavoitteena tyytyväinen asiakas

Olemme kumppani SaaS-yhtiöille. Meillä ei ole omia tuotteita, vaan olemme 100% jälleenmyyjä. Tehtävänämme on helpottaa asiakkaan arkea tarjoamalla laadukkaimpia SaaS-tuotteita.

Me SaaShopilla koemme laadukkaaksi Saas-tuotteeksi korkealaatuisen kokonaisuuden, sopivuuden laaja-alaisesti erilaisille yrityksille sekä oikean hinnoittelun.

Autamme sinua valitsemaan oikeat ohjelmistot käyttöösi.