fbpx
Yritys2019-08-13T12:12:37+03:00

Ohjelmistoja.fi – suomalainen vuokrattavien ohjelmistojen myyjä

Olemme Suomen johtava riippumaton SaaS-ohjelmistojen (Software as a Service) jälleenmyyjä. Myymme yrityksille vuokrattavia liiketoimintaohjelmistoja näiden toiminnan tehostamiseen. Edustamme yli 50 suomalaista ja kansainvälistä SaaS-tuotetta, joita asiakkaamme voivat ostaa yhden pisteen kautta, yhdellä laskulla, kuukausimaksulla

Liiketoiminta-alueet

Liiketoimintamme koostuu kolmesta osa-alueesta.

 • 1)
  Pipedrive CRM-ohjelmiston ja siihen liittyvien täydentävien ohjelmistojen myynti ratkaisumyyntinä asiakkaille.
 • 2)
  Yrittäjän ohjelmistopaketti -nimellä kulkevan kevytyrittäjille ja nuorille yritykselle tarkoitetun ohjelmistokokonaisuuden myynti verkkokauppamme kautta (kauppa.ohjelmistoja.fi)
 • The fastest way to create a trial functionality for your SaaS-product.
 • 3)
  Kansainvälisen SaaS-ohjelmistomarkkinapaikka (www.saashop.fi).

Ohjelmistoja.fi työpaikkana

Olemme kasvuhakuinen yhtiö, jonka tavoitteena on kansainvälistyminen ja markkinapaikan myötä kasvu Yhdysvaltojen markkinoille. Tavoitteemme ovat korkealla ja etsimme töihin ihmisiä, jotka haluavat mennä siitä mistä aita on korkein, tai ainakin yrittää siitä.

Toimintaa ohjaavia arvojamme ovat:

 • Asiakkaat: Lunastamme lupauksemme hyvällä laadulla.
 • Kumppanit: Yhteistyö kanssamme kannattaa tavalla tai toisella. 
 • Yritys: Teemme asiat taloudellisesti ja ekologisesti, elinympäristöämme kunnioittaen.
 • Yhteisö: Olemme avoimia sekä tuemme ja autamme toisiamme.
 • Henkilöstö: Otamme vastuun töistämme, pidämme osaamisemme ajantasalla ja olemme aktiivisia tuloksen tekijöitä.

Toimipiste Espoossa, Leppävaarassa

Toimistomme sijaitsee Leppävaarassa lähellä Selloa (300m), joten kulkuyhteyden ja palvelut ovat lähellä. Toimistorakennuksessamme on vuoden catering-yrityksenä ja TV:ssä kilpailun voittanut työpaikkaruokala Tommi’s Kitchen. Samassa kerroksessa toimii 4 kasvuyritystä ja teemme yhdessä monenlaista vapaa-ajan toimintaa myös työn ulkopuolella.

Taloudellinen tuki takana, osa isompaa konsernia

Yhtiömme on yrittäjävetoinen. Perustajilla on 15+ vuoden kokemus liiketoiminnan eri osa-alueista myynnistä tuotekehitykseen. Lisäksi yritys kuuluu osakkuusyhtiönä Winterbackwoods -konserniin, joka tekee sijoituksia IT-alan yhtiöhin. Sisaryhtiöitämme ovat mm. Louhi, Pilvi, ja joukko suomalaisia SaaS-startuppeja. Taloudellinen taustamme on siis hyvä.

Kumppani SaaS-yhtiöille. Yhteinen tavoite myydä enemmän!

Olemme kumppani SaaS-yhtiöille. Meillä ei ole omia tuotteita, vaan olemme 100% jälleenmyyjä. Meidän tavoite on myydä parhaiden SaaS-yhtiöiden tuotteita asiakkaillemme. Homma toimii kun myytävä tuote on korkealaatuinen kokonaisuus, sopii laajasti erilaisille yritykselle  ja oikein hinnoiteltu.

Ota yhteyttä

Autamme sinua valitsemaan ja ottamaan käyttöön yrityksellenne sopivimmat ohjelmistot