Verkkotunnus yrityksellesi

Verkkotunnuksen etsiminen ja valinta liittyy usein yrityksen nimen suunnitteluun. Voit tehdä erilaisia ennakkotutkimuksia sopivan yrityksen nimen osalta sekä tarkistaa vapaana olevia verkkotunnuksia. Kokemuksemme mukaan verkkotunnus on hyvä olla omistuksessa jo ennen yrityksen perustamista.

Internetissä verkkotunnuksesi nimi on uniikki tunniste. Jokaisen yrityksen, joka suunnittelee toimivansa verkossa, tulisi investoida verkkotunnukseen. Oman verkkotunnuksen, verkkosivustosi ja sähköpostiosoitteesi ansiosta saat yrityksellesi ammattimaisemman ilmeen ja verkkotunnuksen rekisteröinnillä suojaat samalla tekijänoikeuksiasi. Myös erilaiset ohjelmistot tarvitsevat verkkotunnuksesi toimiakseen.

Tarjoamme verkkotunnuksen aloittaville yrittäjille veloituksetta (12 kk ajanjakso) ja näin pääset eteenpäin yrityksesi perustamisessa.

” Yksinoikeus rekisteröityyn toiminimeen ei välttämättä takaa sitä, että elinkeinonharjoittaja saisi rekisteröityä vastaavan nimen verkkotunnuksena ”
Patentti- ja Rekisterihallitus 2019

Etsi ja tilaa verkkotunnus yrityksellesi

Verkkotunnus rekisteröity ja yritys perustettu – seuraavaksi ohjelmistot kuntoon

Kun yritys on perustettu ja nimi rekisteröity, on perusta kunnossa. Sitten alkaa varsinainen työ. Tänä päivänä alalla kuin alalla tarvitaan digitaalisia työvälineitä, eli mm. ohjelmistoja, markkinointityökaluja, somekanavia ja verkkopalveluita. Oli kyse sitten kukkakaupasta tai rakennusliikkeestä, tarvitset ainakin:

  • toimisto- ja sähköpostiohjelmistot (esim. O365 tai G Suite)
  • verkkosivut ja liidityökalut
  • markkinointityökalut, joilla tavoitat asiakkaasi sekä sosiaalisessa että perinteisessä mediassa
  • myyntiin ja asiakkuuksien hoitoon liittyviä ohjelmistoja
  • tilitoimiston, jolla on käytössä sähköinen taloushallinto

Kauttamme saat kaikki ohjelmistot ja palvelut, joita aloittava yrittäjä tarvitsee.

Kysy meiltä neuvoa

Autamme sinua valitsemaan ja ottamaan käyttöön yrityksellesi sopivimmat ohjelmistot