fbpx

Ohjelmistoja.fi (SaaShop Oy) osti Louhen Microsoft Office 365 -liiketoiminnan

Ohjelmistoja.fi (SaaShop Oy) ja Louhi Net Oy solmivat joulukuussa liiketoimintakaupan, jossa Louhen Office365-liiketoiminta siirtyy ohjelmistojen jälleenmyyntiin erikoistuneelle SaaShop Oy:lle. Kaupan myötä Louhesta tulee SaaShop Oy:n vähemmistöosakas. SaaShop jatkaa kasvua yritysostojen kautta ja etsii uusia ostokohteita Euroopasta.

– Louhen ja SaaShopin liiketoimintakauppa on merkittävä sekä strategisella että operatiivisella tasolla, sillä kaupan myötä SaaShopin asiakasmäärä kasvaa yli viidellä sadalla asiakkaalla ja liikevaihto kipuaa puolen miljoonan tasolle. Lisäksi neuvotteluvoimamme kansainvälisten ohjelmistokumppanien kanssa kasvaa huomattavasti, sanoo Tapio Talvisalo, toinen SaaShop Oy:n perustajista.

– Kaupan myötä Louhi voi keskittyä uuden Google-liiketoiminta-alueen kehittämiseen. Yhteistyön avulla voimme tarjota yli 20 000 asiakkaallemme SaaShop:in kasvavaa ohjelmistotarjontaa, sanoo Louhi Oy:n toimitusjohtaja Mikael Kääriäinen.

Louhen Office365-liiketoiminta siirtyy SaaShopille tammikuussa 2020 ja yhtiö jatkaa uusien ostokohteiden etsimistä Suomessa. Yhtiön lopullinen tavoite on Yhdysvaltojen markkinat. Välitavoite kansainvälistymiselle on Irlanti, jossa kumppanien haku alkaa maaliskuun alussa.  

– Irlanti on monen kansainvälisen SaaS-yhtiön kotipaikka, joten se on hyvä paikka aloittaa kansainvälistyminen. Lisäksi euro valuuttana sekä englannin kieli helpottavat markkinapaikan integrointia siellä, jatkaa Tapio Talvisalo.

 

Myös Tietoviikko uutisoi aiheesta.

Ota yhteyttä, me palvelemme sinua

Autamme sinua valitsemaan ja ottamaan käyttöön yrityksellenne sopivimmat ohjelmistot.

2020-01-30T09:32:08+02:00January 29th, 2020|Lehdistötiedotteet, SaaShop tuotteet & uutiset|