fbpx

SaaS-ohjelmisto tarjoaa hyötyjä pk-yrityksille

SaaS-ohjelmisto, mikä se on?  Tietokoneelle asennettavat kalliit ja hankalat liiketoimintaohjelmistot ovat jäämässä yritystoiminnan historiaan. Niiden tilalle on tarjolla pilvessä toimivia, vuokrattavia SaaS-ohjelmistoja, joiden ylläpidosta yrittäjän ei tarvitse huolehtia. SaaShop Oy kerää parhaat kotimaiset SaaS-palvelut verkkokauppaansa, josta yritykset löytävät helposti kaiken tarvitsemansa. Toinen yhtiön perustajista, pitkän linjan verkkokauppayrittäjä Tapio Talvisalo valottaa nyt ajatusta toiminnan taustalla.

Kesällä 2018 Talvisalo kumppaneineen alkoi kerätä katalogia yrityksille suunnatuista SaaS-palveluista. Pian yrityksen visio laajeni pelkästä katalogista kohti myyntipalvelua – näin syntyi SaaShop Oy, erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille suunnattu SaaS-liiketoimintaohjelmistojen verkkokauppa – kauppa.ohjelmistoja.fi 

Mikä ihmeen SaaS-ohjelmisto?

SaaS eli Software as a Service -palvelut ovat pilvessä sijaitsevia ohjelmistoja, joita voi ” vuokrata ” haluamakseen ajaksi. Näin koneelle ei tarvitse asentaa isoja, usein hintavia ohjelmistoja. Palveluntarjoaja pitää myös huolen ohjelmistonsa toimivuudesta ja ajantasaisuudesta, joten ostajan ei itse tarvitse murehtia päivityksistä. Lisäksi ohjelmisto sekä sinne syötetyt tiedot pysyvät tallessa pilvessä, vaikka tietokone hajoaisi.

SaaS-palvelut eivät ole mikään uusi ja ihmeellinen ilmiö, vaan ne ovat Talvisalon mukaan kehittyneet jo 2000-luvun alusta asti. Tänä päivänä tavallisille kuluttajille tutuimpia SaaS-periaatteella toimivia palveluita lienevät Spotify, Netflix ja Dropbox, ynnä muut striimaus- ja tallennustilapalvelut.

SaaS-ohjelmisto on joustava ja helppo ratkaisu pk-yrityksille

SaaS-ohjelmistot on helppoja käyttää.Pk-yrityksille SaaS-ohjelmistoihin siirtyminen tarkoittaa yhtä huolta vähemmän, kun palveluntarjoaja vastaa ohjelmistojen ylläpidosta. Näin resursseja vapautuu muuhun toimintaan. Talvisalo suositteleekin SaaS-ohjelmistoja erityisesti yrityksille, jotka etsivät ketterästi keinoja toimintansa tehostamiseen ja kasvattamiseen.

Yksi SaaS-palvelujen huomattavimmista eduista verrattuna perinteisiin, kertaostoksena hankittuihin ohjelmistoihin on joustavuus: tuotetta voi käyttää esimerkiksi puolen vuoden  ajan maksamalla vain kuukausimaksut. Mikäli palvelu ei osoittautunut toivotunlaiseksi, voi tilauksen lopettaa ja kokeilla jotain toista SaaS-ohjelmistoa. Moni tuote tarjoaa myös ilmaisen 30-päivän kokeilun.

Ohjelmistoja.fi – kaikki SaaS-palvelut yhdestä verkkokaupasta, valmiiksi valikoituina!

Talvisalon neuvo yrittäjille on tutustua SaaS-ohjelmistojen tarjontaan ja valita palvelut, jotka parhaiten sopivat omiin tarkoituksiin. Tämä voi kuitenkin osoittautua hankalaksi, sillä maailmassa on arviolta 20 000 SaaS-ohjelmistoa ja määrä kasvaa huimaa vauhtia. SaaShop pyrkii auttamaan yrityksiä tässä ongelmassa.

Ohjelmistoja.fi on SaaShop Oy:n verkkokauppa, jonne on kerätty vain tiukan seulan läpäisseitä, hyväksi havaittuja kotimaisia ja kansainvälisiä myynnin, markkinoinnin, johtamisen ja henkilöstöhallinnon SaaS-ohjelmistoja.

Lue myös Pilvi Cloud Company kuvaus SaaS-ohjelmistoista

Pipedrive on CRM-ohjelmisto ja SaaS-mallin mukainen

Pipedrive Expert PartnerOlemme Suomen johtava Pipedrive CRM-ohjelmiston jälleenmyyjä ja Expert tason kumppani. Kauttamme saa Pipedrive CRM-ohjelmiston lisäksi Pipedrive käyttöönottopalvelut

Tee tili verkkokauppaan

Voit tilata kaikki tarvitsemasi ohjelmistot yhdellä laskulla. Esim yrittäjän paketti sisältää 7 ohjelmistoa aloittavalla yrittäjälle, vain 49€/kk hintaan. Voit tehdä tilin helposti Facebook, Google tai Linkedin tunnuksilla tai sähköpostilla rekisteröitymällä.

Tee tili ja saat 50€ rahaa ensimmäisen ohjelmiston ostoon 

About the Author: