fbpx

School Day Helsinki Oy – Moottorina tehokas Pipedrive CRM

Toiminnan kasvaessa yrityksille tulee väistämättä eteen hetki, jolloin Excel-taulukot eivät enää riitä pitämään kaikkia lankoja käsissä. Tähän tilanteeseen eteni myös kouluhyvinvoinnin edistämiseen keskittynyt School Day Helsinki Oy, joka päätti vaihtaa vanhanaikaiset taulukot moderniin CRM-ohjelmisto Pipedriveen Ohjelmistoja.fi:n avustamana.

School Day Helsinki Oy:n toimitusjohtaja Mika Kasanen tiivistää yrityksen tavoitteena olevan koko kouluyhteisön konkreettisen hyvinvoinnin parantaminen analytiikan keinoin. Yrityksen kehittämä sovellus kerää tietoa päivittäisten kysymysten avulla sekä oppilailta että henkilökunnalta. Vastaaminen on nopeaa ja helppoa, ja vastausten pohjalta voidaan tunnistaa koulun ongelmakohtia ja kehittää yhteisöllisyyttä.

– Kouluissa on suhtauduttu sovellukseen ja sen mahdollisuuksiin todella positiivisesti. Esimerkkinä vastauksissa esiin nousseista asioista on päivittäinen tervehtiminen: se edesauttaa paremman ilmapiirin luomista, mutta unohtuu helposti muiden kiireiden ohessa, Kasanen kertoo.

Kasasella on kokemusta CRM-ohjelmistoista ja hän oli kuullut paljon hyvää Pipedrivesta. Verkostojensa kautta hän löysi Pipedrivea yhdessä käyttöönottopalvelun kanssa tarjoavan Ohjelmistoja.fi:n, jonka puoleen hän päätti kääntyä.

Tavoitteina CRM-ohjelmiston hankinnassa olivat myynnin kasvattaminen ja entistäkin paremman palvelun tarjoaminen asiakkaille. Mahdollisuus itse myynnin sekä myynnin mittarien hallintaan, tapahtumien tallentamiseen, liidien ostopolun tarkkaan hahmottamiseen sekä koosteiden luomiseen selkeässä näkymässä painoivat vaakakupissa ohjelmistoa valittaessa. Parin muun ohjelmiston kokeilun jälkeen Pipedrive nousi voittajaksi.

Pipedrive saatiin pyörimään nopealla aikataululla. Kasanen sai yhdessä kollegansa kanssa tunnukset jo etukäteen, jotta he pääsivät tutustumaan ohjelmistoon tarkemmin ja syöttämään tietoja valmiiksi. Ohjelmistoja.fi:n käyttöönottotuen kanssa Pipedrive saatiin ripeästi aktiiviseen käyttöön. Noin kuukauden käytön jälkeen Kasanen on huomannut ohjelmiston helpottaneen jokapäiväistä toimintaa.

– Porukkamme on innostunut käyttämään Pipedrivea ja erityisesti sen mobiilisovellusta, jonka avulla tietojen päivittäminen onnistuu missä tahansa muutamassa sekunnissa, Kasanen toteaa tyytyväisenä.

“Ohjelmistoja.fi tarjoaa hyvän valikoiman toimivia SaaS-ratkaisuja. Asiointi heidän kanssaan on mutkatonta, asiat etenevät nopeasti ja he ymmärtävät asiakkaidensa tarpeet.”

Apua ohjelmistojen valintaan, hankintaan ja käyttöönottoon

Autamme sinua valitsemaan ja ottamaan käyttöön yrityksellenne sopivimmat ohjelmistot

Pyydä apua asiantuntijaltamme

2019-06-13T10:48:28+03:00June 7th, 2019|Referenssit, SaaShop tuotteet & uutiset|