fbpx

Esittelyssä Pipedriven LeadBooster-chattibotti: nappaa kuumat liidit verkossa ennen muita

Perustuuko strategiasi liidien saamiseen verkosta prospektien tarjoamaan tietoon, jonka pohjalta myyjäsi voi tehdä aloitteen? Mikäli näin on, menetät valtavan mahdollisuuden tavoittaa ja laadullistaa lukuisia korkealuokkaisia liidejä. 

(Lue alkuperäinen artikkeli: Introducing Leadbooster: Catch Hot Web Leads Before They Bounce” Pipedriven blogista.)

Saadessasi uuden liidin, sinun pitää todennäköisesti järjestää sekä manuaalisesti nimittää se tietylle myyjälle CRM-ohjelmistossasi. Kaikki tämä syö arvokasta aikaa; saatat jopa menettää potentiaalisia asiakkaita nopeammin toimiville kilpailijoille.

Kun kyse on myynnistä, mitä nopeammin vastaat asiakkaille, sitä todennäköisemmin konvertoit liidin. Välitön vastaus on kuitenkin helpommin sanottu kuin tehty.

Suurimmalla osalla yrityksiä ei ole mahdollisuutta nauttia sellaisista ylellisyyksistä kuin myynnin puhelinkeskus, live-chatin asiakaspalelutiimi tai ympäri vuorokauden pyörivä tiski liidien luomiseksi. Liidien hallinta tarvittavassa mittakaavassa on monumentaalinen haaste.

Entä jos olisi keino olla vuorovaikutuksessa verkkovierailijoiden kanssa välittömästi kysymällä heiltä reaaliaikaisesti muutamia yksinkertaisia kysymyksiä? Entä jos tämän jälkeen heidät voitaisiin automaattisesti siirtää Pipedrivessa haluamaasi paikkaan odottamaan, että myyntitiimisi alkaa tehdä taikojaan?

LeadBooster-chattibotti: 24/7-palvelu toimittamaan liidejä

Pipedriven LeadBooster on keskusteleva chattibotti, jonka avulla pystyy automaattisesti laadullistamaan enemmän liidejä, sopimaan enemmän tapaamisia ja toteuttamaan diilejä nopeammin.

LeadBooster ottaa osaa keskusteluihin verkkovierailijoiden kanssa heti, kun he saapuvat kotisivullesi. Näin sivustosi muuttuu kokoaikaiseksi liidienkeräyskoneeksi.

Ajattele LeadBoosteria väsymättömänä tiimin jäsenenä, joka ei ikinä lakkaa pitämästä yhteyttä potentiaalisiin asiakkaisiin ­– oli sitten mikä vuorokaudenaika hyvänsä. LeadBooster kysyy keskeisimmät kysymykset ja tarjoaa tarvittavat vastaukset, ennen kuin siirtää lämpimän ja laadullistetun liidin myyntitiimillesi. ­

Kuinka LeadBooster toimii?

LeadBoosterin avulla voi luoda yksinkertaisia kysymys ja vastaus -polkuja, joiden ansiosta saat tarvitsemasi kriittisen informaation prospekteista chatin muodossa.

Auttaaksemme sinut alkuun, olemme luoneet kolme keskustelupohjaa, jotka on suunniteltu auttamaan uusien liidien luomisessa, useampien tapaamisten järjestämisessä, sekä jopa liidien laadullistamisessa ja siirtämisessä myyntiedustajille.

  • Laadullista verkkovierailijat välittömästi: LeadBoosterin avulla rakennat chatissa kysymyksiin perustuvia keskusteluhaaroja, ja sen jälkeen ohjaat sekä laadullistat prospektit myyntitiimisi määrittelyjen mukaisesti.
  • Sovi enemmän tapaamisia automaattisesti: johdattele prospekti sopimaan puhelinaika, tapaaminen tai demoesittely suoraan chatin kautta. Suoritettuaan ensimmäisen kanssakäymisen yrityksesi kanssa, prospektit tietävät nyt tarkalleen, milloin he voivat odottaa myyntihenkilön yhteydenottoa. Näin vältytään tunteja kestävältä viestien lähettelyltä edestakaisin. LeadBooster integroituu saumattomasti Schedulerin (Pipedriven aikataulutyökalun) kanssa tarkistaakseen aikataulusi ja järjestämällä tapaamisia sen mukaan.
  • Ohjaa kuumia liidejä suoraan oikeille myyntiedustajille: asetusten määrittämisen viimeisenä askeleena voit valita, onko liidi laadukas vai ei perustuen heidän vastauksiinsa ennalta konfiguroiduissa kysymyksissä. Kun liidi on todettu laadukkaaksi, voit kertoa botille, miten informaatio tallennetaan Pipedriveen. Aina saadessasi uuden liidin voit määrittää, pitäisikö heidät lisätä Pipedriveen uusina kontakteina ja pitäisikö uusi diili luoda. Voit myös määrittää liidin omistajan ja hallita, kuka sen voi nähdä.

Räätälöi LeadBooster sopimaan tyyliisi

Chattibottisi pitää sopia yhteen brändi-identiteettisi kanssa, jotta prospektit ovat vuorovaikutuksessa yrityksesi kanssa. LeadBooster on täysin räätälöitävissä vastaamaan tapaa, jolla yrityksesi on esillä verkossa. Sinulla on mahdollisuus editoida väriteemaa ja pystyt hallitsemaan jokaisen viestin raakatekstiä ja kieltä. Tämä antaa botillesi ainutlaatuisen persoonallisuuden.

Käytä aikaa keksiäksesi LeadBooster-botillesi tarttuva nimi, joka edustaa parhaiten yritystäsi (haluat ehkä käyttää myyntiedustajasi nimeä) ja lisää valitsemasi avatar tehdäksesi siitä täysin omanlaisesi. On sinusta kiinni, haluatko personoida chattibotin yrityksesi logolla vai käyttää kuvaa myyntitiimisi jäsenestä.

Olemme lisänneet räätälöintiin myös reaaliaikaisen esikatselumahdollisuuden, jonka avulla voit kokeilla, miltä botti näyttää ja käyttäytyy. Näin voit olla varma siitä, että kaikki on täydellistä ennen kuin lisäät LeadBoosterin sivuillesi.

Miten saan LeadBoosterin sivuilleni?

LeadBooster-chattibotin lisääminen verkkosivulle osana Pipedrivea on erittäin yksinkertaista.

Kun olet päättänyt, miten haluat saada prospektit osallistumaan vuorovaikutukseen, Pipedrive luo pienen koodinpätkän, jonka voit kopioida yhdellä klikkauksella (tai välittää eteenpäin verkkovastaavalle) ennen sen lisäämistä sivusi ylätunnisteeseen – samalla tavalla kuin toimisit analytiikan tai sosiaalisen median seurantakoodien kanssa.

Mikäli tämä kuulostaa liian tekniseltä, älä huoli – olemme koonneet yksityiskohtaisen setin ohjeita itse työkaluun. Näiden avulla saat LeadBoosterin toimimaan tuplanopeasti, vaikka tämä olisi ensimmäinen kerta, kun luot chattibotin sivullesi.

Ohjelmistoja.fi on Suomen virallinen Pipedrive Expert -kumppani

Pipedrive Expert PartnerSaat kauttamme Pipedrive-tuotteen lisäksi kattavasti apua suunnitteluun, käyttöönottoon ja käytön tukeen, ja tietenkin suomeksi. Saat kaikki palvelun yhdellä laskulla ja voit valita sinulle sopivan laskutusvälin (1, 3, 6 tai 12kk).

Haluaisitko kuulla enemmän Leadboosterista? Ota yhteyttä sähköpostilla suoraan myyntiimme; myynti@ohjelmistoja.fi 

2019-07-31T12:20:37+03:00July 31st, 2019|SaaS-aiheiset artikkelit, SaaShop tuotteet & uutiset|