fbpx
Pipedrive liitännäiset2020-01-23T11:19:40+02:00

INTEGROI SUOSIKKITYÖKALUSI PIPEDRIVEEN

Laajenna Pipedrive-tilisi kapasiteettia asentamalla sovelluksia, jotka yhdistävät sen muihin suosittuihin palveluihin. Yhdistä kaikki työkalusi yhteen paikkaan säästääksesi aikaa ja sujuvoittaaksesi työnkulkua. Jatkuvasti kasvava katalogimme kattaa suosikkisovelluksesi ja voit löytää myös uusia, entistä parempia ratkaisuja tarjoavia sovelluksia tehostamaan toimintaasi.

Pipedrive liitännäiset

Jatkuvasti kasvava valikoima: nyt jo yli 100 sovellusta ja integraatiota

Löydä sovelluksia nopeasti helppokäyttöisen haun ja suodattimen avulla

Katso sovellusten kuvaukset sekä havainnollistavia kuvia niiden toiminnasta

Asenna kymmenittäin uusia sovelluksia yhdellä klikkauksella

Parannettu suojaus uusien sovellusta vaiheittaisilla valtuuksilla

Jatkuvasti kasvava valikoima: nyt jo yli 100 sovellusta ja integraatiota

Löydä sovelluksia nopeasti helppokäyttöisen haun ja suodattimen avulla

Katso sovellusten kuvaukset sekä havainnollistavia kuvia niiden toiminnasta

Asenna kymmenittäin uusia sovelluksia yhdellä klikkauksella

Parannettu suojaus uusien sovellusta vaiheittaisilla valtuuksilla

CallPage

CallPage on tehokas takaisinsoittopalvelu, jonka avulla saat jopa 75% enemmän puheluita verkkosivuvierailijoiltasi. CallPage tarjoaa verkkosivuvierailijoille vuorovaikutusta sekä mahdollisuuden keskustelun aloittamiseen välittömästi. Muunna sivustosi kävijät tyytyväisiksi asiakkaiksi soittamalla heille ennen kuin he lähtevät sivuiltasi

ActiveCampaign logo-larg

ActiveCampaign

Tee liideistä asiakkaita ja asiakkaista pitkäkestoisia asiakkuussuhteita. ActiveCampaign tarjoaa työkalut sähköpostimarkkinointiin, markkinoinnin automaatioon sekä asiakkuudenhallintaan – näiden avulla luot vaikuttavia asiakaskokemuksia. Asiakkaan matka yrityksesi löytämisestä ostopäätöksen tekemiseen on tuskin koskaan suoraviivainen. Asiakaskokemuksen automaation avulla pystymme kuitenkin yhdistämään pisteet ja luomaan yksinkertaisen ja miellyttävän kokemuksen.

CloudTalk Logo Large

CloudTalk

CloudTalk on käyttäjäystävällinen pilvipohjainen puhelinkeskusohjelmisto myynti- ja tukitiimeille. Sitä käyttävät niiin startupit, kasvuyritykset, pk-yritykset kuin verkkokaupatkin parantaakseen asiakaskokemusta sekä tiimien suorituksia. CloudTalk mahdollistaa tämän tarjoamalla yli 40 edistynyttä soittotoimintoa. Suosikkityökalujen (esim. CRM (Pipedrive), Helpdesk tai verkkokauppa-alustat) saumattoman integroinnin avulla CloudTalk auttaa yrityksiä luomaan ensiluokkaisen asiakaskokemuksen, jonka kautta myös tuotot kasvavat.

Pipedrive LeadBooster

LeadBooster-chatbotin pelikirja on rakennettu ohjelmointiin keskittyvien ” korttien ” ympärille. Kortit ovat viestejä, jotka sisältävät kysymyksiä ja vastauksia. Nämä ilmestyvät verkkosivuvierailijoille tarjoten heille erilaisia vastauksia. Valitsemiensa vastausten perusteella verkkosivuvierailijat laadullistavat itse itsensä: ketkä ovat kiinnostuneita yrityksestäsi ja ketkä eivät. Laadullistamista varten asiakkaiden tulee antaa itsestään oleelliset tiedot – nimi, sähköposti, yrityksen nimi, puhelinnumero jne. – joiden avulla voit tavoittaa heidät ja aloittaa tarvittavat keskustelut kaupanteon edistämiseksi ja diilien saavuttamiseksi.

ActiveCampaign Logo

ActiveCampaign

Muuta liidit asiakkaiksi ja tästä vielä palaaviksi asiakkaiksi.

ActiveCampaign Logo

ActiveCampaign

Muuta liidit asiakkaiksi ja tästä vielä palaaviksi asiakkaiksi.

Pipedrive on liidienhallintatyökalu pienille tiimeille, joilla on suuret tavoitteet. Se visualisoi ostoputken ja auttaa varmistamaan, että tärkeät tapahtumat ja keskustelut eivät jää huomiotta. Pipedrive on helppokäyttöinen ja nopea omaksua, minkä vuoksi johtajat ja tiiminvetäjät rakastavat sitä: heidän ei tarvitse suostutella tiimiään käyttämään CRM-järjestelmää.

ActiveCampaignin voi integroida Pipedriveen kahdella eri tavalla:

 1. ActiveCampaign on rakentanut oman integraationsa Pipedriven kanssa, mikä löytyy ActiveCampaignin ” Import Page ” – kohdasta. Tämä päivitys synkronoi kaikki uudet kontaktit ActiveCampaigniin sekä päivittää kaikki olemassa olevat kontaktit säännöllisesti Pipedriven datan muuttuessa.
 2. Zapierin avulla pystyt lisäämään uusia kontakteja ActiveCampaignista Pipedriveen ja päinvastoin.
ActiveCampaign Dashboard

Zapier-integraation asentaminen:

Jotta voit yhdistää ActiveCampaignin Pipedriveen Zapierin avulla, tarvitset oman Zapier-tilin.

 1. Tarkastele erilaisia Zap-vaihtoehtoja kontaktien lisäämiseksi ActiveCampaigniin.
 2. Valitse haluamasi Zap-trigger sekä toiminto klikkaamalla niitä Zapbook-sivulla, ja klikkaa sen jälkeen ” Continue ” luodaksesi Zapin.
 3. Sinua pyydetään kirjautumaan Zapier-tilillesi, ellet ole jo kirjautunut.
 4. Seuraa Zapierin tarjoamia vaiheita asentaaksesi Pipedrive-triggerin. Sinua pyydetään syöttämään Pipedriven API-avaimesi.

Pipedriven automaattisen kontaktien tuonnin asentaminen:

 1. Klikkaa ” Contacts ” vasemmalla olevasta menusta ActiveCampaign-tililläsi.
 2. Klikkaa ” Import “.
 3. Valitse kolmannen tahon palveluntarjoajien listalta Pipedrive.
 4. Syötä Pipedriven API-avain pop-up -ikkunaan Klikkaa ” Next. “
 5. Valitse, mille listalle  haluat lisätä Pipedrive-liidisi (valinnainen). Klikkaa ” Next “.
 6. Valitse seuraavassa ruudussa joko ” import current contacts and auto import new contacts in the future ” (tuo nykyiset kontaktit, ja tulevaisuudessa tuo uudet kontaktit automaattisesti) tai ” import current contacts and do not auto import new contacts in the future ” (tuo nykyiset kontaktit, mutta älä tulevaisuudessa tuo uusia kontakteja automaattisesti).
 7. Voit valita filtterin pudotusvalikosta (valinnainen). Valitsemalla filtterin pysyt rajoittamaan ActiveCampaign-tilillesi tuotavaa dataa.
 8. Klikkaa ” Next “.
 9. ” Import page ” näyttää, että sinulla on yksi automaattinen tiedonsiirtotoiminto Pipedriven kanssa.

CloudTalk logo

CloudTalk

Puheluratkaisuja asiakaspalveluun

CloudTalk logo

CloudTalk

Puheluratkaisuja asiakaspalveluun

Varusta myyntitiimisi puhelinsovelluksella, joka on rankattu korkeimmalle Pipedriven Marketplacella.
Tukee kahdensuuntaista synkronointia ja Click-to-Call -toimintoa.

CouldTalk on pilvipohjainen, yritysten tarpeita vastaamaan rakennettu puhelukeskusratkaisu, joka toimii erityisen hyvin Pipedriven ja myyntitiimien kanssa. Saat käyttöösi lukuisia edistyneitä ominaisuuksia, mm. kansainvälisiä numeroita yli 70:stä eri maasta, puhelujen tallentamisen, Click-to-Call, puhelujen ohjauksen sekä paljon muuta. CloudTalk on kaikenkattava ratkaisu kaikkiin liiketoimintasi viestintätarpeisiin.

CallPage logo

Callpage

Paras tapa saada enemmän liidejä ja yhteydenottoja verkkosivujesi kautta.

CallPage logo

Callpage

Paras tapa saada enemmän liidejä ja yhteydenottoja verkkosivujesi kautta.

 • CallPage Dashboard Integrations
 • CallPage Dashboard Integration to pipedrive
 • Pipedrive API place step 1
 • Miten saada Activecampaign API token
 • Callpage setting an Agent
 • CallPage + Pipedrive dashboard
 • Pipedrive+CloudTalk view

Mitä hyötyjä CallPagen integrointi Pipedriveen tarjoaa?

Pipedrive on CRM-järjestelmä, joka on luotu hallinnoimaan asiakkuussuhteita. Se kokoaa asiakasdatan yhteen, mikä auttaa analysoimaan yrityksen tuloksia ja päättelemään, mitä ne merkitsevät liiketoiminnalle. Pipedrive kerää oleellista tietoa, jota tarvitset löytääksesi prospekteja, hoivataksesi liidejä, tehdäksesi kauppoja ja säilyttääksesi asiakkaasi.

Näin se toimii:

 • CallPagen liidit tallentuvat automaattisesti Pipedriveen
 • Myös kaikki kustomoidut kenttäsi, jotka prospektit ovat täyttäneet tallentuvat Pipedriveen
LeadBooster logo

LeadBooster

Tekoäly osana CRM-ohjelmistoa

LeadBooster logo

LeadBooster

Tekoäly osana CRM-ohjelmistoa

 • LB: n värin asettaminen
 • Bottipersoonallisuuden asettaminen
 • LeadBooster dashboard 2
 • LeadBooster dashboard

Pipedrive LeadBooster

Kehittäessäsi liiketoimintaasi entistä tehokkaammaksi saatat huomata, että liidien saaminen ja laadullistaminen syö valtavan määrän aikaa myyntiprosessin alkuvaiheissa. Moni potentiaalinen asiakas jää ilman huomiotasi, koska sinulla ei riitä aika joka ikisen liidin kanssa keskustelemiseen arvioidaksesi, kuinka kiinnostuneita he todella ovat.
Tällaisessa tilanteessa on hyödyllisempää tarjota asiakkaille helpoin mahdollinen tie kiinnostuksensa näyttämiseen. Tätä varten Pipedrive on kehittänyt LeadBooster-chatbotin, jonka avulla asiakkaat voivat paremmin määritellä itse, ovatko he potentiaalisia asiakkaita yrityksellesi.
Asiakkaan laadullistaessa itsensä hän luo diilin, kontaktin tai aktiviteetin yritykseksi Pipedrive-tilille perustuen aiemmin antamiinsa vastauksiin. Mikäli verkkovierailija valitsee tietyn ei-toivotun vaihtoehdon tai ei anna tarvittavaa informaatiota, he eivät myöskään luo turhaa tietoa itsestään tilillesi.

Kysy meiltä neuvoa

Autamme sinua valitsemaan ja ottamaan käyttöön yrityksellesi sopivimmat ohjelmistot