fbpx
Pipedrive käyttöönotto2019-03-14T16:58:18+03:00

Pipedrive käyttöönotto

Pipedrive käyttöönotto kannattaa suunnitella hyvin. Pipedrive on suosittu myynninhallinta- ja CRM-ohjelmisto. Se on suunniteltu myyjän tarpeiden näkökulmasta, ja tukee näin myyjän työtä ja auttaa saavuttamaan parempia tuloksia. SaaS-ohjelmistona sen käyttöönotto on helppoa – tästä huolimatta siinäkin on lukuisia asioita, jotka voivat mennä pieleen.

Pipedrive CRM-ohjelmisto
Pipedrive Expert Partner

Pipedrive käyttöönotto alkaa yrityksen myyntiprosessista

Pipedrive käyttöönotto alkaa hyvin suunnitetellusta myyntiprosessista. Pipedriven ytimessä on myyntiputki (tai myyntisuppilo), jossa myyntihankkeet eli potentiaaliset kaupat etenevät. Myyntiputkessa hankkeet etenevät vaiheesta toiseen, minkä vuoksi tärkeä osa käyttöönottoa on myyntiputken suunnittelu siten, että se vastaa yrityksen myyntiprosessia.

Pipedrive käyttöönotto, pohjana myyntiprosessi

Suunnittele tietorakenteet, niin Pipedrive käyttöönotto onnistuu

Pipedrive on CRM-ohjelmisto, johon tallennetaan tietoa asiakkaista. Osa ohjelmiston käyttöönottoa on tietorakenteiden suunnittelu. Pipedrive-ohjelmistossa tietorakenteet ovat yksinkertaisia vaikkapa Saleforce CRM tai Dynamics CRM -ohjelmistoihin verrattuna. Ennen Pipedrive käyttöönottoa on kuitenkin hyvä miettiä, mitä tietoa asiakkaista halutaan kerätä.

Pipedrive -palvelun keskeisiä tietorakenteita ovat:

  • Myyntiputki (Sales Pipeline)
  • Kaupat (Deal)
  • Henkilö (Person)
  • Yritys eli organisaatio (Organization)
  • Tuote (Products)

Näiden huolellinen suunnittelu käyttöönoton yhteydessä varmistaa Pipedrive CRM-ohjelmiston sujuvan käytön sekä lähettää myynnin kasvuun.

Asiantuntija auttaa Pipedrive-ohjelmiston käyttöönotossa

Ohjelmistoja.fi on suomalainen Pipedrive-jälleenmyyjä sekä Expert -tason kumppani. Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet kymmeniä Pipedriven käyttöönottoja sekä pienille (muutama käyttäjä) että isommille myyntitiimeille (20+ käyttäjää, 4 maaorganisaatiota). Asiantuntijamme auttavat Pipedriven käyttöönotossa ja tukea saat myös sen jälkeen.

Voit myös ostaa lisenssit kauttamme samalla hinnalla kuin suoraan Pipedrivelta, mutta meiltä saat ne halutessasi samalla laskulla kootusti muiden ohjelmistojen kanssa.

Pipedrive Expert Partner Logo
Pipedrive logo

Pipedrive Essential

Teemme myyjistä pysäyttämättömiä

Pipedrive on asiakkuuksienhallinta (CRM) ja myynninohjaus samassa paketissa. Se on suunniteltu myyjälle ja sitä on helppo käyttää. Sillä maksimoi tulokset hyvin pienellä vaivalla. Pipedrivessa on kaikki, mitä tarvitset selkeän myyntiprosessin luomiseen ja tiimin pitämiseen järjestyksessä. Pipedrive käyttöönotto ja muut palvelut, kuten integraatiot ja koulutus myyjillesi samalla kertaa kauttamme.

15 €/kk/käyttäjä  (12,50€ vuosisopimuksella)

Lue lisää
Osta

Pipedrive-integraatiot ovat osa käyttöönottoprojektia

Olemme SaaS-tuotteiden asiantuntija ja suoritamme API-pohjaisia integraatioita Pipedrivesta muihin järjestelmiin joko Pipedriven API-rajapinnan kautta tai Zapier-integraatioina. Lisäksi tunnemme kymmeniä Pipedriveen integroituvia SaaS-työkaluja (mm. Callpage), joten valmiita elementtejä yhdistelemällä voimme luoda toimivia kokonaisratkaisuja ilman työläitä integraatioprojekteja.

Pipedrive integraatiot

Pipedrive – asiakkuuksienhallinta (CRM) ja myyntityönohjaus yhdellä ohjelmistolla

Teemme myyjistä pysäyttämättömiä

Asiakkuuksien- ja myynninhallintaohjelmisto, joka maksimoi tulokset hyvin pienellä vaivalla. Pipedrivessa on kaikki, mitä tarvitset selkeän myyntiprosessin luomiseen ja tiimin pitämiseen järjestyksessä. Meiltä Pipedrive käyttöönotto ilman veloitusta.

15 €/kk/käyttäjä  (12,50€ vuosisopimuksella)

Lisätietoja
Osta nyt
Kokeile ilmaiseksi 30 pv
Pipedrive CRM-ohjelmisto
Pipedrive Expert Partner

Saat 50€ alennuksen ensimmäisen ohjelmiston tilaukseen

Alennus huomioidaan laskussa

Avaa tili ja saat 50€!

Saat 50 € alennuksen ohjelmiston hankintaan

Alennus huomioidaan laskussa.

Nappaa 50 € etu

Ota yhteyttä

Autamme sinua valitsemaan ja ottamaan käyttöön yrityksellenne sopivimmat ohjelmistot