fbpx
Pipedrive hinta ja eri versiot2019-08-21T15:20:06+03:00

Pipedrive hinta ja versiot

Pipedriven hinta on edullinen. Se on SaaS-mallilla myytävä CRM-ohjelmisto, eli saat käyttöösi ohjelmiston kuukausimaksulla. Sinulle ei tule muita kuluja. Kun tilaat ohjelmiston Ohjelmistoja.fi kautta, saat lisäksi suomenkielisen tuen ja asiakaspalvelun samaan hintaan. Pipedrive-ohjelmiston hinta riippuu versiosta. Niitä on kolme: Silver, Gold ja Platinum.

Pipedrive CRM-ohjelmisto
Pipedrive Expert Partner

Pipedrive ohjelmiston voit ostaa kuukausihinnalla tai vuoden sopimuksella

Pipedrive-ohjelmiston voi ostaa kuukaudeksi kerrallaan ja uusia lisenssejä voi lisätä lennosta (ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun). Muutokset näkyvät seuraavassa laskussa. Myös lisenssien poistaminen on helppoa. Irtisanomisaikaa ei ole.

Vaihtoehtoisesti voit myös ostaa lisenssin vuodeksi kerrallaan, jolloin hinta on 17% halvempi, mutta sopimus on tällöin kiinteä.

Kokeile ilmaiseksi 30 pv
Pipedrive kuukausisopimus

Pipedrive Silver hinta on 15€ kuukaudessa

Pipedrive Silverin hinta on 15€/kk per käyttäjä. Se on ohjelmiston lähtötason versio ja sopii hyvin mm. startup-yhtiölle, yksittäiselle myyjälle tai pienelle myyntitiimille. Pipedrive Silver sisältää mm. myyntiputken hallinnan, kalenterinäkymän, myynnin tavoitteiden asettamisen ja raportoinnin, sekä Android ja iOS sovellukset.

Kokeile ilmaiseksi 30 pv
Pipedrive hinta ja versiot

Pipedrive Advanced hinta on 29€ kuukaudessa

Pipedrive Gold on ohjelmiston suosituin versio. Se sopii hyvin myyntitiimeille ja yhtiöille, joissa myyntiä johdetaan systemaattisesti ja myynti on pääasiallinen työtehtävä useammalle henkilölle. Se sisältää Silver-tason ominaisuuksien lisäksi mm. kalenterin synkronoinnin Office365 ja Gsuite -ympäristöihin, laajennukset CRM-tietorakenteisiin, tuoteluettelo-ominaisuuden sekä kehittyneitä automaatio-ominaisuuksia.

Voit myös ostaa lisenssit kauttamme samalla hinnalla kuin suoraan Pipedrivelta, mutta meiltä saat ne halutessasi samalla laskulla kootusti muiden ohjelmistojen kanssa.

Pipedrive logo

Pipedrive Essential

Teemme myyjistä pysäyttämättömiä

Pipedrive on asiakkuuksienhallinta (CRM) ja myynninohjaus samassa paketissa. Se on suunniteltu myyjälle ja sitä on helppo käyttää. Sillä maksimoi tulokset hyvin pienellä vaivalla. Pipedrivessa on kaikki, mitä tarvitset selkeän myyntiprosessin luomiseen ja tiimin pitämiseen järjestyksessä. Pipedrive käyttöönotto ja muut palvelut, kuten integraatiot ja koulutus myyjillesi samalla kertaa kauttamme.

15 €/kk/käyttäjä  (12,50€ vuosisopimuksella)

Lue lisää
Osta

Pipedrive Professional hinta on 59€ kuukaudessa

Pipedrive Platinum on ohjelmiston lippulaiva. Se on tarkoitettu laajemmille myyntiorganisaatioille, joilla on useita myyntitiimejä, joita halutaan ohjata erikseen. Se sisältää  ominaisuudet, joilla asetetaan myyntitiimeille tavoitteet ja seurataan niiden toteutumista. Lisäksi mukana on ominaisuudet myyntiennusteiden tekemiseen.

Pipedrive hinta 29 euroa gold

Samalla hinnalla enemmän kun ostat meiltä!

Pipedrivessa on kaikki, mitä tarvitset selkeän myyntiprosessin luomiseen ja tiimin pitämiseen järjestyksessä. Myymme sitä täysin samalla hinnalla kuin suoraan pipedriveltä ostettuna, mutta saat samaan hintaan seuraavat palvelut

  • Kun ostat ohjelmiston meidän kautta saat Pipedrive käyttöönotto -palvelun ilman veloitusta.
  • Tukea ja apua käyttämiseen
  • Apua myynnin kehittämiseen
  • Muita tuotteita samoilla hyvillä ehdoilla – ja kaikki yhdellä laskulla.
Kokeile ilmaiseksi 30 pv
Pipedrive CRM-ohjelmisto

Integraatiot ja tekniset asiantuntijat samasta paikasta

Olemme SaaS-ohjelmistojen asiantuntija. Suoritamme paljon API-pohjaisia integraatioita Pipedrivesta muihin järjestelmiin joko Pipedriven API-rajapinnan kautta tai Zapier-integraatioina. Lisäksi tunnemme kymmeniä Pipedriveen integroituvia SaaS-työkaluja (mm. Callpage), joten valmiita elementtejä yhdistelemällä voimme luoda toimivia kokonaisratkaisuja ilman työläitä integraatioprojekteja.

Saat 50€ alennuksen ensimmäisen ohjelmiston tilaukseen

Alennus huomioidaan laskussa

Avaa tili ja saat 50€!

Saat 50 € alennuksen ohjelmiston hankintaan

Alennus huomioidaan laskussa.

Nappaa 50 € etu

Ota yhteyttä

Autamme sinua valitsemaan ja ottamaan käyttöön yrityksellenne sopivimmat ohjelmistot