Pipedrive Logo

Pipedrive CRM palvelut ja konsultointi

Pipedriven konsultointi ja palvelut (suunnittelu, koulutus, käyttöönotto) ovat osa tarjontaamme. Tunnemme Pipedrive CRM-ohjelmiston hyvin ja osaamme auttaa sen käyttöönotossa ja käyttämisessä. Asiantuntijatiimillämme on osaamista myös muista CRM-tuotteista (mm. Hubspot, Dynamics, Salesforce), joten osaamme kertoa merkittävimmät erot ohjelmistojen välillä ja auttaa myös siirroissa.

Pipedrive CRM-ohjelmisto
Pipedrive Expert Partner

Pipedrive konsultointi ja palvelut suunnittelusta käyttökoulutukseen

Olemme Suomen johtavia Pipedrive-asiantuntijoita ja Pipedriven kumppani Expert-tasolla. Olemme keskittyneet Pipedrive CRM-ohjelmiston ja sen lisäosien myyntiin ja toimittamiseen. Kauttamme on saatavilla Pipedrive-kokonaisratkaisut avaimet käteen periaatteella sisältäen suunnittelun, käyttöönoton ja koulutuksen.

Sovi tapaaminen
Pipedrive suunnittelu ja konsultointi

Pipedrive CRM-ohjelmiston suunnittelu ja käyttöönotto

Olemme apunasi Pipedrive-ohjelmiston käyttöönottoon liittyvässä suunnittelussa. Autamme yrityksen myyntimallin suunnittelussa ja muokkaamisessa, jotta Pipedrive-ohjelmiston myyntiputki, diilien hallinta ja synkronointi myyjien päivittäisen toiminnan kanssa on luontevaa, eikä CRM-ohjelmisto kuormita myyjän työtä vaan tukee sitä. Oikealla konfiguraatiolla myynnin turha työ vähenee, aika asiakkaiden kanssa lisääntyy ja myynnilliset tulokset paranevat.

Kun tilaat Pipedrive CRM ohjelmiston meidän kautta saat tuki- ja neuvontapalvelua suomeksi kuuluu hintaan.  Pipedrive hinta on sama kuin muualla, mutta saat enemmän lisäpalveluita samaan hintaan.

pipedrive suunnittelu ja käyttöönotto

Pipedrive CRM, konsultointi ja ratkaisut

Pipedrive CRM -konsultointi on osa palvelutarjontaamme. Autamme myös laajemmissa Pipedrive-ohjelmiston käyttöönotto-, kehitys- ja integraatiohankkeissa. Pipedrive-konsultointipalvelut auttavat myös siirroissa CRM-järjestelmien välillä, olivat ne sitten Pipedrive-ohjelmistoon päin tai sieltä ulos.

Jos emme osaa jotakin, hankimme tarvittavan täsmäosaamisen alihankintana tai suoraan päämiehen verkostoista. Vastaamme kuitenkin projektista ja pidämme langat käsissämme.

Pipedrive logo

Pipedrive Essential

Teemme myyjistä pysäyttämättömiä

Pipedrive on asiakkuuksienhallinta (CRM) ja myynninohjaus samassa paketissa. Se on suunniteltu myyjälle ja sitä on helppo käyttää. Sillä maksimoi tulokset hyvin pienellä vaivalla. Pipedrivessa on kaikki, mitä tarvitset selkeän myyntiprosessin luomiseen ja tiimin pitämiseen järjestyksessä. Pipedrive käyttöönotto ja muut palvelut, kuten integraatiot ja koulutus myyjillesi samalla kertaa kauttamme.

15 €/kk/käyttäjä

Lue lisää
Osta

Pipedrive CRM-järjestelmän integrointi ja lisäosat

Pipedriven integrointi onnistuu helposti kymmenien erilaisten SaaS-ohjelmistojen kanssa. Etsimme ja arvioimme jatkuvasti uusia sovelluksia, jotka sopivat suomalaiseen liiketoimintaan ja liittyvät Pipedrive CRM-järjestelmään. Tällaisia ovat mm. liidejä kotisivuilta suoraan Pipedriven myyntiputkeen tuottava Callpage-takaisinsoittopalvelu, markkinointityökalut, joilla voi lähettää liideille viestejä (SMS/Email), sekä monenlaiset raportointityökalut.

Pipedrive konsultointi ja palvelut

Samalla hinnalla enemmän kun ostat meiltä!

Pipedrivessa on kaikki, mitä tarvitset selkeän myyntiprosessin luomiseen ja tiimin pitämiseen järjestyksessä. Myymme sitä täysin samalla hinnalla kuin suoraan Pipedriveltä ostettuna, mutta saat samaan hintaan seuraavat palvelut

  • Kun ostat ohjelmiston meidän kautta saat Pipedrive käyttöönotto -palvelun ilman veloitusta.
  • Tukea ja apua käyttämiseen
  • Apua myynnin kehittämiseen
  • Muita tuotteita samoilla hyvillä ehdoilla – ja kaikki yhdellä laskulla.
Kokeile ilmaiseksi 30 pv
Pipedrive CRM-ohjelmisto

Integraatiot ja tekniset asiantuntijat samasta paikasta

Olemme SaaS-ohjelmistojen asiantuntija. Suoritamme paljon API-pohjaisia integraatioita Pipedrivesta muihin järjestelmiin joko Pipedriven API-rajapinnan kautta tai Zapier-integraatioina. Lisäksi tunnemme kymmeniä Pipedriveen integroituvia SaaS-työkaluja (mm. Callpage), joten valmiita elementtejä yhdistelemällä voimme luoda toimivia kokonaisratkaisuja ilman työläitä integraatioprojekteja.

Autamme valitsemaan ja ottamaan käyttöön yrityksellesi sopivat ohjelmat.

Ota yhteyttä