fbpx
Ohjelmistot aloittavalle yrittäjälle2019-06-27T14:42:10+03:00

Aloittavan yrittäjän ohjelmistoratkaisut

Yrittäjän starttipaketit tarjoavat helpon ja edullisen tavan ostaa kaikki yritystoiminnan vaatimat ohjelmistot kerralla tai osissa. Saat ohjelmistot joustavana kokonaispalveluna – yhdellä kuukausimaksulla. Voit valita kolmesta vaihtoehdosta itsellesi sopivan aloituspaketin.

Ohjelmiston käyttöönotto Avaimet käteen -periaatteella 0 €! (norm. 95 €)

Tarjous uusille asiakkaille voimassa 30.6. asti

Ohjelmiston käyttöönotto Avaimet käteen -periaatteella.
(norm. 95 €)

Tarjous uusille asiakkaille,
voimassa Vappuun asti

Valitse valmiista ohjelmistopaketeistamme tai ota yhteyttä, niin räätälöidään tarpeisiinne sopiva paketti. Ohjelmistot toimitetaan asiakaspalvelumme avustuksella ja tilattua pakettia voi muokata tilauksen aikana sekä sen jälkeen. Emme vaadi pitkäaikaista sitoutumista ohjelmistoihin.

QUICK START

Näillä pääset liikkeelle

19 €/kk

Lisäkäyttäjät: +6 €/kk

Tilaa verkkokaupasta

Aloittava pienyrittäjä tarvitsee toiminnan pyörittämiseen vähintään toimistotyökalut sekä verkkosivut. Paketin ohjelmistot toimitetaan käyttöösi muutaman arkipäivän sisällä ja pääset pikaisesti rakentamaan verkkosivujasi.

• Oma www-osoite (verkkotunnus)
• Kotisivutila WordPress / Weebly
• Microsoft Office 365 Business Essentials
+ Suomenkielinen tukipalvelu

ALL-IN-ONE

Tärkeimmät ohjelmistot

49 €/kk

Lisäkäyttäjät: +29 €/kk

Tilaa verkkokaupasta

Aloittavalle BtoB yrittäjälle, joka haluaa laittaa ohjelmistotarpeet kerralla kuntoon.

• Oma www-osoite (verkkotunnus)
• Kotisivutila WordPress / Weebly
• Microsoft Office 365 Business Essentials
• Virustorjunta (Trendmicro)
• Varmuuskopiointi pilveen (Nexetic)
• Laskutusohjelma (Isolta)
• Asiakkuuksienhallintaohjelma (Pipedrive)
+ Suomenkielinen tukipalvelu

CUSTOM

Rakenna oma pakettisi

? €/kk

Lisäkäyttäjät: alk +6/kk

Tilaa verkkokaupasta

Voit valita paketista haluamasi ohjelmistot ja aloittaa niistä. Mikäli haluaisit liittää pakettiin ohjelmistoja, joita ei mainita, niin otathan yhteyttä. Autamme sinua löytämään parhaan ratkaisun!

• Oma www-osoite (verkkotunnus)
• Kotisivutila WordPress / Weebly
• Microsoft Office 365 Business Essentials
• Virustorjunta (Trendmicro)
• Varmuuskopiointi pilveen (Nexetic)
• Laskutusohjelma (Isolta)
• Asiakkuuksienhallintaohjelma (Pipedrive)
+ Suomenkielinen tukipalvelu

“Yritystoiminnan alussa tarvitsin kumppanin, joka pystyi toimittamaan yrityksen perusasioiden hoitamiseen ohjelmistot helposti. Yhdellä kuukausimaksulla hoituu nyt mm. sähköposti, nettisivut, CRM ja laskutus. Sopivien järjestelmien lisäksi oli tärkeää helppo käyttöönotto ja kumppanin mielenkiinto tukea pk-yrittäjää, joka on omille arvoilleni tärkeää.”
Sami Wendell, Talous- ja Yrityshallinnon Muutosagentti, Wendell Partners Oy

Kuvaus All-in-one -paketin sisällöstä

Verkkotunnus

Verkkotunnus, eli domain-nimi on nykypäivänä yrityksen identiteetti ja nimi verkossa ja digitaalisissa palveluissa. Se on kotisivujen osoite ja kertoo sähköpostiosoitteessa yrityksen nimen.

Kotisivut

Kotisivut ovat nykypäivänä välttämättömyys. Asiakkaat etsivät tietoja kotisivuilta, joiden tehtävä on palvella asiakasta. Voit valita käyttöösi WordPress tai Weebly ohjelmiston. WordPressin käyttö vaatii usein kumppanin käyttämistä ja jos haluat itse rakentaa sivusi suosittelemme Weeblyä.  Kysy myös kotisivupalvelusta, joka tekee sinulle näyttävät yrityssivut.

Office ja sähköposti

Office 365 for Essentials on Microsoftin toimisto-ohjelmistopaketti. Se on pilvipalvelu, jossa voit käyttää suosittuja Word, Excel ja Powerpoint -sovelluksia, sekä tallentaa tietoja pilveen. Pakettiin kuuluu myös sähköposti.

CRM

Pipedrive on ohjelmisto myynnin kasvattamiseen. Sen avulla luot myynnillesi järkevän toimintatavan ja organisoit asiakkaittesi tiedot kuntoon. Ohjelmisto sisältää rekisterit kontakteille, liideille, myyntihankkeille ja asiakastiedoille. Voit luoda omia tietokenttiä ja liittää ohjelmiston sähköpostiisi, jolloin lähetetyt viestit tallentuvat automaattisesti oikean asiakkaan yhteyteen.

Virustorjunta + varmuuskopiointi

Virustorjunta + varmuuskopiointi varmistaa, että työsi on turvassa ja verkon rikolliset eivät haittaa liiketoimintaasi. Kotimainen Nexetic -varmistuspalvelu tallentaa Microsoft Office 365:n tiedot pilveen, ja Trendmicro -virustorjunta tarkistaa viestisi jo pilvessä, jotta virukset eivät pääse koneellesi.

Laskutusohjelma

Isolta-laskutusohjelma on jokaisen yrittäjän perustyökalu. Sillä saat laskut matkaan helposti ja se laajenee tarpeittesi mukaan.

Tukipalvelu

Kaikkiin tuotteisiin kuuluu suomenkielinen tukipalvelu sähköpostilla, chatilla ja puhelimella ark. 9-17. Saat apua kaikkien ohjelmistojen peruskäyttöön liittyviin ongelmiin. Tästä voit tutustua käyttöönottopalveluihimme.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Ei hätää, voit ostaa myös yksittäisiä ohjelmistoja. Pyydä tarjous sinulle suunnitellusta tarjouspaketista.

Tarjontamme kattaa kymmeniä ohjelmistoja, kerro mitä tarvitset niin etsimme sinulle oikeat tuotteet.
Kyllä sopii. Paketin sisältöä voi laajentaa tarpeen mukaan. Ota yhteyttä myyntiimme ja laskemme sinulle tarjoukset.
Voit. Lyhin sopimuskausi on 1 kk. Tällöin hinta on kuitenkin korkeampi (65 €/kk).
Monia myynnissä olevista tuotteista voi kokeilla ennen ostopäätöstä. Kokeilujakson pituus vaihtelee tuotteesta riippuen (7, 14 tai 30 päivää). Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja kerro mitä tuotetta haluat testata.

Kysy meiltä neuvoa

Autamme sinua valitsemaan ja ottamaan käyttöön yrityksellesi sopivimmat ohjelmistot