fbpx
Microsoft Office 3652020-01-16T08:57:50+02:00

Microsoft Office 365

Suomenkielisellä tuella

Käytä tuttuja Office-sovelluksia missä ja milloin vain. Tiedostot tallennetaan pilvipalveluun, joten voit jakaa ja muokata niitä muiden henkilöiden kanssa yhtä aikaa täysin riippumatta siitä, missä itse kulloinkin olet.

Tutustu Office-paketteihin ja tilaa käyttöösi.

Business Essentials

Yritystason sähköposti, pilvitila sekä Office 365 -sovellusten verkkoversiot. Sisältää myös Skype For Business- työkalun. Soveltuu hyvin esimerkiksi aloittavalle yrittäjälle.

Huom. Paketti ei sisällä työpöytäversiota.

4,90 €/kk / käyttäjä

Business

Office 365 -sovellukset kaikille laitteillesi. Sisältää 1TB Onedrive -pilvitallennustilan. Asenna sovellukset jopa viidelle laitteelle.

Huom. Business-paketti ei sisällä sähköpostia.

8,80 €/kk / käyttäjä

Business Premium

Office-sovellukset, sähköposti, pilvitila tiedostojen jakoon sekä paljon muuta. Kaikki Business Essentials- ja Business-pakettien ominaisuudet.

Huom. Sisältää sähköpostin sekä työpöytä- ja verkkoversiot.

10,90 €/kk / käyttäjä

Mikä on Office 365?

Apps

Kaikki tarvittavat työkalut

Ole entistä luovempi ja saavuta tavoitteesi, kun käytössäsi ovat Outlook, OneDrive, Word, Excel, PowerPoint, OneNote, SharePoint, Microsoft Teams, Yammer ja muut.

Office 365 E1

Yrityspalvelut: sähköposti, tiedostojen tallennustila ja jakaminen, Office Online, kokoukset ja pikaviestintä ja paljon muuta. Office-sovellukset eivät sisälly pakettiin.

6,70 €/kk / käyttäjä

Office 365 E3

Kaikki ProPlusin ja Office 365 E1:n ominaisuudet sekä tietoturvatyökalut ja velvoitteiden noudattamisen työkalut, kuten säilyttämismääräykset ja tietojen menetyksen estäminen.

19,70 €/kk / käyttäjä

Microsoft 365 Business

Kaikki Office 365 Business Essentialin ja Premiumin ominaisuudet, sekä tietoturvatyökalut ja velvoitteiden noudattamisen työkalut, kuten säilyttämismääräykset, tietojen menetyksen estäminen sekä kehittynyt suojauksen ja laitteiden hallinta.

20,00 €/kk / käyttäjä
16,90 €/kk / käyttäjä (vuositilaus)

Se on aina ajan tasalla

Office 365 -tilauksen osana saat uusimmat Office-sovellukset (sekä työpöytä- että verkkoversiot) ja ajantasaiset päivitykset.

Apps

Apps

Se on kaikissa laitteissasi

Työpöytäkoneeseen, tablettiin ja puhelimeen.* Office 365 + laitteesi + Internet = tuottavuutta missä tahansa oletkin.

* Kyllä, kaikki nämä: Windows devices, Mac, iPad®, iPhone® ja Android™.

Se säilyttää työsi pilvipalvelussa

OneDriven avulla työsi on käytettävissäsi missä tahansa. Yhteismuokkaamisen ja jakamisen avulla se on myös muiden käytettävissä.

Apps

Kattava Office 365

Valitse Microsoft Office 365

Office 365 on pilvipohjainen tilauspalvelu, jossa parhaat työkalut yhdistyvät nykyaikaiseen työskentelyyn.