Miksi aloittava yrittäjä tarvitsee ohjelmistoja?

Helppokäyttöiset ja liiketoimintaa tukevat ohjelmistot ovat tärkeitä, sillä ne säästävät yrittäjän aikaa sekä ovat osa yrittäjän arkea. Yrittäjä tarvitsee toimintaansa ainakin sähköpostin, verkkotunnuksen, verkkosivut sekä asiakkuuksien hallinnointiin liittyvät työkalut. Tällä sivulla annamme vinkkejä alussa olevien yrityksien ohjelmistojen hankintaan sekä esittelemme yrittäjälle suunnatun edullisen ohjelmistopaketin.

Ohjelmistojen ostaminen

Yrittäjälle löytyy monenlaisia ohjelmistoja ja joskus oikeiden työkalujen etsiminen voi olla haastavaa. Muista myös käyttöönotto!

Verkkotunnuksen varaaminen

Verkkotunnus kannattaa hankkia jo ennen kuin perustat yrityksen. Näin voit varmistaa, että verkkotunnus vastaa yrityksesi nimeä.

Yrittäjän ohjelmistopaketit

Olemme rakentaneet aloittavalle yrittäjälle ohjelmistopaketteja, joissa on kaikki mitä tarvitaan yrityksen alkuvaiheissa.

Asiakkaiden kokemukset

Tutustu aloittavien yrittäjien kokemuksiin. Mikä heille ollut tärkeää ohjelmistohankinnoissa ja miten tulevat kehittämään ohjelmistojen käyttöä?

1. Miten lähteä liikkeelle?

Yrityksen perustaminen on yleisesti helppoa. Alkuvaiheessa on kuitenkin hyvä huomioida, että jo ennen perustamista on suositeltavaa hankkia käyttöön verkkotunnus.

Yrityksen perustaminen lukitsee pitkälti myös yrityksen nimen. Nimeä on työlästä muuttaa myöhemmin, joten sen valinnassa on syytä olla huolellinen. Digitaalisessa maailmassa yrityksen nimeä mietittäessä pitää myös selvittää, voidaanko yrityksen nimellä rekisteröidä järkevä verkkotunnus, joka on sama kuin yrityksen nimi. Koko yrityksen brändi rakentuu tuon nimen ympärille.

2. Verkkotunnuksen varaaminen ja yrityksen perustaminen

Internetin verkkotunnukset varataan niitä myyvien yhtiöiden kautta. Verkkotunnusten (joista käytetään myös termiä domain-nimi) päätteitä on satoja erilaisia. Jos asiakkaasi ovat Suomessa, etkä tähtää kansainvälisille markkinoille, kannattaa varata .fi-verkkotunnus.

Monet tunnuksista ovat jo varattuja, minkä vuoksi nimen miettimisessä kannatta käyttää luovuutta. Hyvä verkkotunnus on persoonallinen, mieleen jäävä, lyhyt, sekä helposti lausuttava ja kirjoitettava. Sama pätee yrityksen nimeen.

Tilaa verkkotunnus palveluna tai etsi sopiva itse

Tarjoamme aloittaville yrittäjille yhden verkkotunnuksen veloituksetta käyttöön. Voit etsiä vapaan tunnuksen verkkokaupastamme ja ottaa sen käyttöösi. Huomioithan, että sinun tulee kirjautua verkkokauppaamme saadaksesi verkkotunnuksen käyttöön.

Tilaa verkkotunnus

3. Yrittäjän ohjelmistot ja ohjelmistopaketti

Kun yritys on perustettu ja nimi rekisteröity, on perusta kunnossa. Sitten alkaa varsinainen työ. Tänä päivänä alalla kuin alalla tarvitaan digitaalisia työvälineitä, eli mm. ohjelmistoja, markkinointityökaluja, somekanavia ja verkkopalveluita. Oli kyse sitten kukkakaupasta tai rakennusliikkeestä, tarvitset ainakin:

 • toimisto- ja sähköpostiohjelmistot (esim. O365 tai G Suite)
 • verkkosivut
 • laskutukseen, myyntiin ja asiakkuuksien hoitoon liittyviä ohjelmistoja
 • taloushallinnon ohjelmiston tai tilitoimiston, jolla on käytössä sähköinen taloushallinto

Pipedrive hinta ja versiot

Yrittäjän ohjelmistopaketti

Tarjoamme ohjelmistopaketin joustavana kokonaispalveluna – yhdellä kuukausimaksulla. Kun hankit tarvittavat ohjelmistot pakettina säästät euroja sekä saat kerralla tuetun käyttöönoton sekä asennukset. Sen jälkeen sinun tarvitsee vain aloittaa käyttö – ja siihenkin saat tukea tarvittaessa.

Ohjelmistoja.fi tarjoamat tuotteet ovat pilvessä sijaitsevia ohjelmistoja, joita voi ” vuokrata ” haluamakseen ajaksi. Näin koneelle ei tarvitse asentaa isoja, usein hintavia ohjelmistoja. Palveluntarjoaja pitää myös huolen ohjelmistonsa toimivuudesta ja ajantasaisuudesta, joten ostajan ei itse tarvitse murehtia päivityksistä. Lisäksi ohjelmisto sekä sinne syötetyt tiedot pysyvät tallessa pilvessä, vaikka tietokone hajoaisi.

Yksi pilvipalvelujen huomattavimmista eduista on niiden joustavuus. Niitä on helppo hankkia sekä kustannukset ovat usein matalat, mutta niistä on myös helppo irtisanoutua, jos tilanne muuttuu. Se mitä aloittava yrittäjä ei kaipaa on ohjelmisto, josta ei pääse eroon.

Voit ostaa ohjelmistoja myös erikseen ja autamme sinua paketoimaan juuri sinulle sopivan ratkaisun.

All-in-one -ohjelmistopaketti aloittavalle yrittäjälle!

Kaikki ohjelmistot, jotka yrityksesi tarvitsee toiminnan aloittamiseen.

 • Oma www-osoite (verkkotunnus).
 • Kotisivutila WordPress / Liquidblox
 • Microsoft Office 365 Business Essentials
 • Virustorjunta (Trendmicro).
 • Varmuuskopiointi pilveen (Nexetic)
 • Laskutusohjelma (Isolta)
 • Asiakkuuksienhallintaohjelma (Pipedrive)
 • + Suomenkielinen tukipalvelu

49 €/kk

(Erikseen ostettuna 59 €/kk) Säästä 15 %

Lisäkäyttäjät: +29 €/kk/käyttäjä

Lisätietoja
Osta nyt

All-in-one -yrittäjän ohjelmistopaketti sisältää

Verkkotunnus

Verkkotunnus, eli domain-nimi (esim. www.yritys.fi) on yrityksen nimi ja identiteetti verkossa ja digitaalisissa palveluissa. Se on kotisivujen osoite ja kertoo sähköpostiosoitteessa yrityksen nimen.

Jos sinulla on jo verkkotunnus varattuna, ei se haittaa, voit ostaa muut palvelut kauttamme. Verkkotunnuksen siirto ja sen ylläpito meillä on ilmaista.

Kotisivut

Kotisivut ovat nykypäivänä välttämättömyys. Asiakkaat etsivät tietoja kotisivuilta, joiden tehtävä on palvella asiakasta. Voit valita käyttöösi Wordpress tai Weebly-ohjelmiston. Wordpressin käyttö vaatii usein kumppanin käyttämistä ja jos haluat itse rakentaa sivusi suosittelemme kotimaista Liquidbloxia.  Kysy myös kotisivupalvelusta, joka tekee sinulle näyttävät yrityssivut.

Tarjoustyökalu

Helppokäyttöinen tarjoustyökalu, jolla erotut massasta. Älä menetä enää yhtään tarjousta. Duuersin avulla tarjousten luominen ja hallinta on tosi helppoa, tallenna vain tärkeimmät tarjouksen osat elementeiksi ja sen jälkeen lähetä tarjous.

Office ja sähköposti

Microsoft 365 Business Basic on Microsoftin toimisto-ohjelmistopaketti. Se on pilvipalvelu, jossa voit käyttää suosittuja Word, Excel ja Powerpoint -sovelluksia, sekä tallentaa tietoja pilveen.

Saat samalla yritystoimintaan uskottavuutta tuovat etunimi.sukunimi@yritys.fi -tyyppiset sähköpostiosoitteet koko henkilöstölle.

CRM

Pipedrive on ohjelmisto myynnin kasvattamiseen. Sen avulla luot myynnillesi järkevän toimintatavan ja organisoit asiakkaittesi tiedot kuntoon. Ohjelmisto sisältää rekisterit kontakteille, liideille, myyntihankkeille ja asiakastiedoille. Voit luoda omia tietokenttiä ja liittää ohjelmiston sähköpostiisi, jolloin lähetetyt viestit tallentuvat automaattisesti oikean asiakkaan yhteyteen.

Virustorjunta + varmuuskopiointi

Virustorjunta + varmuuskopiointi varmistaa, että työsi on turvassa ja verkon rikolliset eivät haittaa liiketoimintaasi. Kotimainen Nexetic -varmistuspalvelu tallentaa Microsoft Office 365:n tiedot pilveen, ja Trendmicro-virustorjunta tarkistaa viestisi jo pilvessä, jotta virukset eivät pääse koneellesi.

Laskutusohjelma

Isolta-laskutusohjelma on jokaisen yrittäjän perustyökalu. Sillä saat laskut matkaan helposti ja se laajenee tarpeittesi mukaan.

Tukipalvelu

Kaikkiin tuotteisiin kuuluu suomenkielinen tukipalvelu puhelimitse, sähköpostilla tai verkkoasioinnin lomakkeella ark. 9-17. Saat apua kaikkien ohjelmistojen peruskäyttöön liittyviin ongelmiin. Meiltä saat myös ohjelmistojen käyttöönottopalvelut.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Ei hätää, voit ostaa myös yksittäisiä ohjelmistoja. Pyydä tarjous sinulle suunnitellusta tarjouspaketista.
Tarjontamme kattaa kymmeniä ohjelmistoja, kerro mitä tarvitset niin etsimme sinulle oikeat tuotteet.
Kyllä sopii. Paketin sisältöä voi laajentaa tarpeen mukaan. Ota yhteyttä myyntiimme ja laskemme sinulle tarjoukset.

Voit. Lyhin sopimuskausi on 1 kk. Tällöin hinta on kuitenkin korkeampi (65 €/kk).

Monia myynnissä olevista tuotteista voi kokeilla ennen ostopäätöstä. Kokeilujakson pituus vaihtelee tuotteesta riippuen (7, 14 tai 30 päivää). Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja kerro mitä tuotetta haluat testata.

Not sure?

We help you select and start using the most suitable software for your business

Contact Us