fbpx
JazzHR – Rekrytointialusta2019-09-24T10:07:10+03:00

JazzHR Hero -rekrytointialusta

Tehokas rekrytointiohjelmisto pienille tiimeille, joilla on suuria tavoitteita

Kyse ei ole vain rekrytoinnista. JazzHR Hero automatisoi koko työllistämisprosessin, minkä ansiosta säästät rahaa, lisäät tehokkuutta ja rakennat parempaa liiketoimintaa.

Vain 39 €/kk

Lisätietoja
OSTA NYT

JazzHR Hero:ssa on kaikki, mitä tarvitset rekrytointiprosessin optimoimiseen

Työnhakijoiden seurantaohjelma, jonka tarvitset rekrytoidaksesi parempia hakijoita, ollaksesi järjestelmällisempi, ja palkataksesi loistavia työntekijöitä.

Katso kuinka se toimii
HAKIJOIDEN SEURANTAA JA HAASTATTELUJEN HALLINNOINTIA

Löydä ja palkkaa nopeasti

Säästä aikaa, lopeta puuhastelu ja leikkaa menoja hakijan seurantatyökaluilla, jotka automatisoivat ja keventävät rekrytointiprosessin jokaista vaihetta.

  • Julkaise ja mainosta yhdellä klikkauksella: julkaise työpaikkailmoituksia ilmaiseksi korkealuokkasilla työnhakusivustoilla, sosiaalisessa mediassa sekä omalla kotisivullasi.
  • Tavoita suurempi määrä päteviä hakijoita: Jaa työpaikkailmoituksia välittömästi sosiaalisessa mediassa ja rohkaise niiden jakamista sarjalla tehokkaita lähdetyökaluja.
  • Yksinkertaista ja kevennä rekrytointiprosessia: Käy läpi sekä jaa ansioluetteloita, sovi haastatteluja ja koordinoi yhteydenpitoa nopeasti ja helposti tehokkaalla automatisoinnilla ja integroinnilla.
  • Keskitä yhteydenpitoa ja pysy myötämielisenä: Arvioi, aseta paremmuusjärjestykseen, keskustele ja seuraa hakijoita tiiminä reaaliaikaisesti omalta koneeltasi, tabletiltasi tai mobiilista.
KUSTOMOI URASIVUSI

Rakenna brändiäsi

Erotu joukosta ja houkuttele huippulahjakkuuksia rakentamaan liiketoimintaasi.

  • Mainosta brändiäsi: Luo brändättyjä työpaikkailmoituksia tarjotaksesi yhtenäisen kuvan potentiaalisille hakijoille.
  • Työskentele fiksusti, älä liikaa: Kustomoi hakemuksia tehdäksesi rekrytointiprosessista tehokkaan, ja tarjotaksesi positiivisen kokemuksen.
  • Automatisoi sähköpostisi: yksilöi ja automatisoi yhteydenpito pitääksesi hakijat tietoisina omasta tilanteestaan ilman, että joudut hallinnoimaan yksittäisiä sähköposteja.
OHJELMISTO JOKA KASVAA KANSSASI

Skaalaa koska tahansa

Oikeanlainen hakijoiden seurantaohjelmisto on se, joka sopii tarpeisiisi parhaiten. Kun liiketoimintasi kaipaa muutosta, JazzHR Hero skaalaa kanssasi.

  • Hallitse kuluja: Säästä rahaa maksamalla vain siitä, mitä tarvitset. Hero sisältää kolme Avointa työpaikkaa. Lisää Avoimia työpaikkoja voi lisätä hintaan 9 €/kk.
  • Integroi kaikkien yrityksesi jäsenten kanssa: Rajaton määrä käyttäjiä voi saada pääsyn hakemuksiin. Kun liiketoimintasi kasvaa, voit helposti lisätä käyttäjiä ilman ylimääräisiä kuluja.
  • Joustavuutta laajenemiseen, kun toimintasi kasvaa: Päivitä Plus- tai Pro-malliin, kun tarpeesi ajan myötä kehittyvät – et menetä dataa tai aikaa joutumalla opettelemaan uusia työkaluja.
JazzHR:n avulla voin käyttää puolet vähemmän aikaa hakijan ohjaamiseen koko rekrytointiprosessin läpi.
Danielle Richmond, HR Director, Trust HCS

Käytä parasta palkittua rekrytointiohjelmistoa

Jazz HR Hero

Kaikki mitä tarvitset rekrytointiprosessin optimoimiseen.

Vain 39 €/kk

Lisätietoja
OSTA NYT

Välitön käyttöoikeus. Luottokorttia ei tarvita.

Saat 50€ alennuksen ensimmäisen ohjelmiston tilaukseen

Alennus huomioidaan laskussa

Avaa tili ja saat 50€!

Saat 50 € alennuksen ohjelmiston hankintaan

Alennus huomioidaan laskussa.

Nappaa 50 € etu