fbpx

Cool N Talk Finland Oy- Löysi joustavan ratkaisun asiakkuudenhallintaan

Cool N Talk on kovan luokan osaajien muodostama kansainvälinen puhujien, kouluttajien ja juontajien välitysorganisaatio, jonka tunnetuimpiin nimiin kuuluvat muun muassa Peter Nyman, Henkka Hyppönen sekä Madventures. Yritys kääntyi Ohjelmistoja.fi:n puoleen löytääkseen parhaan CRM-järjestelmän myös myynninjälkeiseen toimintaan. Oikea ohjelmisto löytyi, ja Ohjelmistoja.fi:n ansiosta tilausprosessi oli vaivaton ja asiakaspalvelu aina saatavilla.

Maantieteellisesti hajautunut yhtiö – Cool N Talk toimii Britanniassa sekä Pohjoismaissa ja tytäryhtiö Puhujatori Suomessa – tarvitsi internetpohjaisen CRM-järjestelmän ensiluokkaisen asiakas- ja palvelukokemuksen varmistamiseen. Yrityksellä ei ollut käytössä vastaavaa ohjelmistoa, joten he kääntyivät SaaShopin asiantuntijoiden puoleen.

Toimitusjohtaja Mauri Ranta painottaa, että myyntiprosessin hallinnoinnin lisäksi tehokas tilauksen jälkeinen asiakkuudenhallinta oli ehdoton edellytys ohjelmistolle. Myös räätälöitävyys ja helppokäyttöisyys olivat tärkeitä kriteerejä. Näiden ominaisuuksien sekä Rannan aiemman positiivisen käyttökokemuksen ansiosta voittajaksi valittiin Ohjelmistoja.fi:n tarjoama Pipedrive.

Cool N Talk päätyi tilaamaan ohjelmiston juuri Ohjelmistoja.fi:n kautta, koska se tarjosi suoraviivaisen tilausprosessin sekä korkealuokkaisen asiakaspalvelun. Pipedrive käyttöönotto tapahtui saman päivän aikana. Yritys tekee edelleen yhteistyötä Ohjelmistoja.fi:n neuvontapalvelun kanssa puhujavälitykseen sopivien SaaS-palvelujen löytämiseksi – tällä hetkellä haetaan parasta ratkaisua tehokkaaseen palautteen keräämiseen. Ranta on hyvin tyytyväinen saamaansa palveluun.

SaaShopilla on asiantuntemusta ja osaamista kartoittaa SaaS-ohjelmistoja maailmanlaajuisesti, mikä säästää asiakkaan korvaamatonta aikaa – moinen prosessi olisi todellinen aikasyöppö. SaaShop tarjoaa järkeviä vaihtoehtoja sekä joustavan käyttöönottoprosessin.

Mauri Ranta, toimitusjohtaja, Cool N Talk Finland Oy

Apua ohjelmistojen valintaan, hankintaan ja käyttöönottoon

Autamme sinua valitsemaan ja ottamaan käyttöön yrityksellenne sopivimmat ohjelmistot

Pyydä apua asiantuntijaltamme
2019-06-13T11:04:39+03:00February 7th, 2019|Referenssit|